Menu
First course
Gebraden zeebaars parmentier met olijfolie, zwarte truffel en zeekraal
Roasted sea bass parmentier with olive oil, black truffle and samphire
Bar rôti sur son parmentier à l’huile d’olive, truffe noire et salicorne
First course Vegetarian
Salade van gegrilde groenten met verse kruiden, geparfumeerd met citroengras
Grilled vegetable salad with fresh herbs perfumed with lemongrass
Salade de légumes grillés aux herbes fraîches parfumées à la citronnelle
***
Main course
Lamsfilet met tijm, gratin dauphinois en groententaartje met champignons
Fillet of lamb with thyme, gratin dauphinois and vegetable tartlet with mushrooms
Filet d’agneau au thym, gratin dauphinois et sa tartelette de légumes aux champignons
Main course Vegetarian
Risotto met boschampignons, espuma en Parmezaanse kruim
Wild mushroom risotto with foam and Parmesan crumble
Risotto aux champignons des bois, espuma et crumble de parmesan
Wine
Witte wijn | White wine | Vin blanc
Fonte Tinta vermentino 2022 – Toscane- Italy
Rode wijn | Red wine | Vin rouge
Semele 2020 – Ribera del duero – Spain
***
Walking dessert
Chocolate Whiskey
Bevroren nougatine met framboos
Raspberry iced nougatine
Nougatine glacée à la framboise
Rode vruchten “in tulip” met sorbet van limoen en basilicum
Red berry “in tulip” with green lime and basil sorbet
“Tulipe” de fruit rouges et son sorbet citron vert basilic